220710 – Sky på SM i Agility

Sky och Sofia har i dagarna 3 deltagit i SM i Agility i Piteå. De kommer igen nästa år i Stockholm! Bättre lycka då 🙂

Sofia skriver:

Tack för 3 fina dagar Piteå! 🥰

Igår var SM slut för min och Skys del efter en snöpling disk då Sky gled ut för långt, längre än han någonsin gjort, han som annars slickar alla hinder…😅 Är både stolt över min och hans insats, jag gick in med målet 100 % fart från start till mål, vilket vi också lyckades med men samtidigt besviken efter vårt oflyt i agilityloppet efter min vurpa.

Vårt genrep inför SM:et har varit sämre än jag någonsin kunde tänka mig, sängliggande i 1 vecka och med sönder hostade luftrör men för att vara hans och framför allt min första större tävling så är jag stolt över vår prestation utifrån vilka förberedelser vi hade ❤️ Nu ser vi framemot nästa års SM i Stockholm 2023 🥰