220514-15 – Edison på TJP

Amanda och Edison har startat tollingprov två dagar – de lyckades inte gå till pris men det kommer! Det är jag säker på 🙂 Grattis till mycket bra och bättre lycka nästa gång

Amanda skriver:

Fin helg i Eksjö med 2 starter i tollingjaktprov NKL 🐶🦆 Tyvärr inget pris, men många bra delar. Första dagen var Edison lite för taggad och tog saken för mycket i egna tassar under första tollingen och andra dagen orkade han inte hela vägen utan tog slut under söket ❤ Han gjorde sitt allra bästa och jag är stolt över många saker han gjorde bra, bland annat vattnet som annars brukar vara en av våra svårigheter 🥰 Jag är stolt över mig själv som håller ihop även när saker skiter sig och har varit det bästa stödet jag kan till Edison. Mitt mål var att han skulle känna sig bäst i världen efter proven och det tror jag att jag lyckades med båda dagarna 🥰❤ Älskade Edison, nu tränar vi lite mer och sen försöker vi igen!