180725 – Elite är parad

Elite är parad med Lewis och beräknas valpa tidigt vecka 39!
Elite is mated with Lewis and puppies are due early week 39!
 

Läs mer här om kull 16 / Read more here about litter no 16

 

Elite började löpa med lite kortare intervall även denna gång. Martina och jag kom överens förra gången att prova återigen för vi gillar båda hundar och hundarna gillar framförallt varandra! De är också så lika i sättet att vi ibland tog fel på dem hemma

Lewis kollades och han hade många pigga simmare Elite har följts med Progesteron prov.
Jag har haft Lewis sedan i söndags 22/7 när vi möttes på Biltemas parkering i Helsingborg. OJ vad glad Elite blev att träffa honom och han verkade veta vad som var på gång också…

Vid 17.30 fick träffas på riktigt första gången på landet – vad de jobbade. Inte lätt att para när det är 29 grader varmt. De höll på länge och väl men jag bestämde då att pausa dem och låta dem vila. Släppte ut dem på tomten igen kl 22 och direkt satt de ihop.

Jag försökte igen på förmiddagen på måndagen runt 10 men det var nog redan för varmt. Vi åkte hem till stan och jag åkte till jobbet en stund. När jag kom hem var det dags igen och de fixade allt själv även denna gång. Det är liksom bara att finnas i närheten under hängningen men man behöver inte hålla dem överhuvudtaget!

Sen blev det nya parningar kl 7 tisdag morgon, kl 17 tisdag kväll samt i morse kl 7. Hängningarna har varat 15 min, 15 min, 15 min, 17 min och idag 20 min.

Blir det inte valpar nu så ….

Håll tummarna alla / Keep your fingers crossed

leweli2-180722

leweli1-180722

leweli-par-180722

Duktiga och sköter allt själva

leweli-parning1-180722

Första hängningen kl 22 på kvällen – jag slogs med myggen

leweli-parning2-180723

Andra hängningen – ser ni det via på svanstipparna

leweli-parning5efter-180725

Noga städning efteråt