171023 – Retrievermästerskapet 2017

Här ser ni lite vad jag sysslar med på ”fritiden” – publicerat på Facebooksidan för Retrievermästerskapet 2017


ALLA BEHÖVER EN BRA WEBMASTER – OCH VI HAR EN AV DE BÄSTA! MÖT SÖDRAS KLIPPA ANETTE BJÖRGELL!

Jag som är webmaster för http://rm2017.ssrksodra.com/
heter Anette Björgell. 1992 flyttade min första Nova Scotia Duck Tolling Retriever in i hushållet och fyra år senare föddes första kullen tollare med prefixet Vildandens. Jag startar främst på tollingprov men också på retrieverprov samt ställer ut några gånger per år och besöker dessutom några mentalbeskrivningar, MH eller BPH, varje år då mentalitet ligger mig mycket varmt om hjärtat.

Till vardags arbetar jag deltid inom IT/MT för Klinisk kemi, Region Skåne och är utbildad legitimerad Biomedicinsk analytiker i grunden.

Jag brukar kalla mig ”föreningsnörd” – har suttit i flera styrelser, oftast som sekreterare, och varit webmaster för ett antal olika hemsidor.

Jag hoppas att RM blir ett fint event för alla som startar men också för publik, funktionärer och övriga. Håll tummarna så att det inte blir snöstorm som på förra gången RM gick här nere på våra breddgrader!

Hälsningar Anette

anette_pixel_elite_141004