150920 – Zigge 3 nkl Toller Workingtest

Zigge och Birgitta har idag startat Toller Workingtest i Danmark! Grattis till ett 3 pris 🙂

Läs nedan vad Birgitta skriver:

Så har Zigge (Vildandens Switch af Pixboot) og jeg haft vores debut til tollerklubbens jagtprøve i WT klassen, dvs. en jagtprøve med dummy istedet for vildt.
Min målsætning om at Zigge ikke skulle knaldapportere og aflevere direkte til mig ved vandmarkeringen blev opfyldt og ialt blev det til en 3. Præmie.
Jeg er super tilfreds med hans indsats og han klarede prøvesituationen i fin stil selvom der var en del tilskuere ret tæt på. Han blev siddende som limet til jorden ved skuddene og jeg skal hilse og sige at dommeren ventede længe med at sige værsgo inden jeg måtte sende, men det var god træning.
Zigge havde lidt svinkeærinder på returen med dummy for skytten skulle lige kigges lidt nærmere an. Normalt kommer han altid prompte retur.
Tolling i fin stil op ad en stejlskråning ned til vand.
Han gik direkte i vandet og hurtigt ud og hjem med dummy.
I søget bytter han desværre en dummy på vej hjem og han går død efter at have hentet 4 dummes og dommeren ville gerne have 5 hjem.
Ikke den nemmeste begynderprøve som startede med fri ved fod, 2 enkelt markeringer, tolling, vandmarkeringen og frit søg. Lidt anderledes rækkefølge end jeg tidligere har set.
Det har været en god dag 🙂

zigge-birgitta-150920

zigge-kritik-150920